Life Care
+Language Selection (RO)
+Oferta noastră
Recomandari Life Care
Sanatate si Imunitate
Slabire si Detoxifiere
Frumusete si Ingrijire personala
Ingrijirea Casei
Nutritie si Sport
Educatie si Dezvoltare personala
Bani si Antreprenoriat
PROMO NOUTATI AFACEREA TA LIFE CARE FUNDATIA LIFE CARE
+Despre Life Care
+Magazin Online
+Fundatia Life Care
+Incepe o afacere cu Life Care
+Politica Life Care
+Contact
Înscrie-te la newsletter

Scurt istoric

lifecare logo

Credem ca oricine merita o viata mai buna si fericita, iar cu oameni valorosi, produse apreciate de milioane de oameni si servicii profesioniste, orice vis devine realitate.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Life Care aniverseaza 11 ani de cand aduce FERICIREA in vietile oamenilor! In 2016 compania Life Care a inregistrat o crestere semnificativa a vanzarilor ce s-a datortat dezvoltarii afacerii in Romania, prin imbogatirea constanta a portofoliului de produse, cat si a cresterii retelei de parteneri, precum si evolutiei afacerii pe piata externa, precum Ungaria si Italia. Life Care® este astazi cea mai mare companie de Vanzari Directe din Romania, orientata pe vanzarea de produse Bio, naturale si vegane, cumuland in cei 11 ani , vanzari de peste 100 de milioane de $.

2016 a fost anul in care ne-am concentrat pe extinderea internationala, prin deschiderea livrarii directe catre Europa si prin consolidarea afacerilor in alte tari europene decat Romania si Ungaria. Astfel, orice persoana de pe teritoriul Uniunii Europene poate primi la ea acasa produsele Life Care ® , prin intermediul comenzilor online. Pentru a facilita acest proces, in 2016, Life Care® a lansat versiunea in limba engleza a website-ului www.life-care.com , devenind astfel accesibil pentru oricine.

Cu ocazia aniversarii a 11 ani de activitate, Life Care ® a lansat campania Provocare la Fericire , prin care ii indeamna pe romani sa creada in ei si in visurile lor, sa fie fericiti si sa-i inspire si pe cei din jur sa faca acelasi lucru. Materialul video prin care a debutat campania si care l-a avut ca protagonist pe Tedy Necula, director si regizor de film inspirational, a strans peste 1.200.000 vizualizari in spatiul virtual . In urma impactului obtinut, campania a primit premiul la categoria VIRAL in cadrul primei editii a premiilor FIBRA, premiile advertisingului romanesc, organizate de IQAds, platforma dedicata industriilor de creatie si comunicare.

Tot in 2016 s-a alaturat comunitatii de oameni fericiti, un nou ambasador care isi merita cu adevarat titlul de PROMOTOR al FERICIRII: Horia Brenciu!

Livrare RAPIDA si GRATUITA*

Calitate GARANTATA a produselor

Peste 300 de produse BIO, naturale si vegane

SUPORT de la Specialisti

REDUCERI atractive

Înscrie-te la Newsletter-ul Life Care și află primul de promoțiile și noutățile de sezon. CADOU SPECIAL la înscriere!