Nela si Romeo Turculet

Ocupatie: Economist; Nivel de calificare: Ambasador Director

   

M-am nascut si am crescut in zona Valea Jiului si m-am incapatanat sa raman sa reusesc aici, in ciuda tuturor dificultatilor. Cred ca succesul nu depinde de zona in care locuiesti, ci chiar de tine. Tu esti cel care-ti construiesti viitorul. Toata lumea are visuri. Dar daca nu faci nimic, nu va veni nimeni sa le transforme in realitate in locul tau.

Am muncit pentru tot ce am si nu intotdeauna a fost usor. Insa am facut-o cu pasiune, am avut libertatea de a-mi administra timpul, afacerea si, intotdeauna i-am respectat pe cei din jurul meu.

In 5 ani am atins impreuna cu sotul meu calificarea de Fondator Ambasador Life Care, am ramas pe primul loc de atunci si asa vreau sa fie in continuare. Sunt 2 cuvinte care nu exista in vocabularul meu si astea sunt: ,,Nu pot!’’

 

 

Olentina Tarnau

Ocupatie: Cadru medical; Nivel de calificare: Founder Diamond Director

 

Este din Arad si a fost cadru medical, are 2 copii si este o mama devotata si familista convinsa.

Este sentimentala si sufletista, comunicativa, sincere, ambitioasa, perseverenta si perfectionista. Este si a fost intotdeauna o luptatoare.

In prezent, este Diamant Life Care, iar in primul semestru al anului 2013 a obtinut impreuna cu echipa cele mai bune rezultate din Life Care, fiind liderul superior cu cea mai mare crestere de vanzari fata de anul 2015.

 

Gabriela Dinca

Ocupatie: Freelancer; Nivel de calificare: Founder Diamond Director

  

Sunt Dinca Gabriela Simona, sunt din Ramnicu Valcea, un oras mic, frumos amplasat in partea central-sudica a Romaniei. M-am alaturat comunitatii Life Care acum 1 an si intotdeauna mi-am dorit sa imi depasesc limitele. Asa ca am inceput cu pasi mici si mari sa urc la nivelul de Diamond, ajungand chiar recordul companiei intr-un timp atat de scurt in numai 8 luni de la inscriere. Nu pot zice ca a fost usor, am muncit mult sa ajung unde sunt. Ziua in care am fost responsabila si nu am mai cautat scuze este ziua startului care m-a purtat  spre succes.

„Nu lasa pe maine ce poti face azi!"

 

Ella si Florin Muresan

Ocupatie: Economist; Nivel de calificare: Founder Diamond Director

   

Romelia Muresan este Diamant Life Care, Lector Academia Femeilor, trainer, coach, a absolvit Academia  de Studii Economice Bucuresti si a ales cariera in Network Marketing  pentru ca cel mai bine se simte in mijlocul oamenilor unde poate fi creativa si simte ca poate darui.

,,N-ar avea nicio importanta cate lucruri stim daca nu ne pasa de cei de langa noi...’’

 

 

Irina si Valentin Vlad

Ocupatie: Inginer; Nivel de calificare: Diamond Director

 

In septembrie 2006 am cunoscut produsele Life Care, le-am consumat, ne-au placut si am avut un vis.

Viata noastra s-a schimbat cand am trecut de la consumator la antreprenor, intelegand ca aceasta este afacerea viitorului.

Dupa un an si jumatate de munca sustinuta in echipa si construirea unor relatii de calitate, visul s-a implinit - am atins nivelul de Diamant!

Munca in echipa este extrem de importanta, ne da rezultate pe termen lung si de aceea oamenii au devenit prioritatea noastra.

Felicitari echipei noastre ! 

 

 Adimona & Mihai Bucica 

 Ocupatie: Terapeut Biofeedback, Economist, Direct Sales Global Leader

Nivel de calificare: Diamond Director
 

Suntem parte din poveste si dupa ani am adus in companie un suflu nou: prin noi calificari si pionierat in dezvoltarea internationala!

Povestea noastra Life Care e simpla: fiecare a venit cu o alta motivatie, alt stil si alte modalitati de dezvoltare!  
Aici ne-am cunoscut si aici a venit pe lume copilul nostru, iar pana acum suntem singura familie de Diamant care s-a format din 2 povesti diferite! Aici am decis sa lucram impreuna, ca un intreg, simtind inca de la inceput ca vom putea obtine obiectivele personale pe care ni le dorim!

Formarea de Terapeut Biofeedback, Consilier de stil de viata si toate programele companiei ne-au ajutat inca din faza de pionierat international sa aducem calitate si sa contribuim alaturi de companie, liderii si partenerii din echipele noastre la cladirea multor visuri noi, in tot mai multe tari din Uniunea Europeana. Si crestem!

Suntem recunoscatori ca intr-o companie 100% romaneasca, in 2018, chiar de sarbatoarea Centenarului, am realizat asa cum am planificat: obiectivul nostru, calificarea de Diamond Director!

 

Mihaela Gheorghe

Ocupatie: Customer Support; Nivel de calificare: Diamond Director

 

Sunt din Galati, casatorita in Bucuresti, mama a doua fetite de 4, respectiv 2 ani si de 18 luni lider in minunata comunitate Life Care!

Nivelul de Diamant Life Care l-am atins la doar 10 luni de la inscriere!

Reusita mea se bazeaza pe umanitate, dorinta de a ajuta neconditionat pe fiecare om in parte in functie de nevoi pentru ca multumirea partenerilor e fericirea mea!

Recunoscatoare NATURII, UNIVERSULUI si COMPANIEI pentru tot ce mi-au oferit, am ajuns intr-un timp relativ scurt ca de la planuri de supravietuire sa indraznesc la planuri super marete si va multumesc pentru asta!

 

 

 Marta Meleg
Ocupatie: Cadru medical; Nivel de calificare: Diamond Director  

   

Sa ai curaj sa faci schimbare atunci cand toti din jurul tau sunt de alta parere, pentru ceva in care vezi viitorul si pentru care te obligi singur, fara prejudecati, ca sa lasi ceva in urma ta, de care sa fie mandri si copiii tai...A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o dupa 30 de ani de lucru de ingrijire a bolnavului, meseria mea pe care am iubit-o si o iubesc atat de mult. Timpul isi pune amprentele si lumea se schimba, nu ne ramane decat se fim constienti ca trebuie sa ne adaptam si sa gasim locul potrivit pentru fiecare etapa a vietii pe care o parcurgem si sa fim oameni de folos, daruind!

 

    Lázár Melinda

  Ocupatie: Cadru didactic; Nivel de calificare: Diamond Director Ungaria

    

Acum 7 ani am devenit partener Life Care, fiind printre primii inscrisi in Ungaria pe vremea respectiva.  

Fiecare zi e mai frumoasa alaturi de Life Care! Chiar de la  primul produs folosit am simtit ca m-a cucerit. Experienta mi-a aratat sa am incredere in companie si in produse. Life Care este o entitate sigura in viata mea. Ce castigam? Posibilitatea de a avea grija de sanatatea noastra, un venit suplimentar, prieteni adevarati, iubire si multe zambete. E o bucurie sa contribui la crearea unui  lucru bun.

 Visul meu: intr-o perioada de 5 ani Life Care sa ajunga in casa fiecarei familii din Ungaria!